Cerada,Hladnjača Autotransporteri Cisterne Prevoz putnika Tržišta

Vesti i novisti

Koncern Srboexport u poseti Sankt Peterburgu


  Generalni direktor Srboexporta u poseti Sankt Peterburgu sa delegacijom srpskih privrednika radi sklapanja dogovora o izvozu srpskih proizvoda toj regiji. Više informacija uskoro.

Vest možete pročitati i ovde.


Prvi srpski kamioni na putu za Kazahstan - Srboexport uspostavio novu transportnu liniju


  Koncern Srboexport, jedna od najvećih transportnih kompanija u Srbiji, koja sa velikim uspehom obavlja usluge transporta robe na teritoriji zemalja zapadne i istočne Evrope, započela je poslovnu saradnju sa renomiranom srpskom kompanijom koja izvozi svoje proizvode u Kazahstan u okviru Sporazuma o slobodnoj trgovini između Kazahstana i Republike Srbije.
 - Koncern Srboexport će na taj način postati prva transportna kompanija sa teritorije Republike Srbije koja će svojim teretnim vozilima, a za potrebe srpskog klijenta, transportovati robu ka Kazahstanu u okviru gore pomenutog Sporazuma - saopštila je kompanija "Srboexport".
  Kako je saopšteno, Koncern Srboexport je prva kompanija koja je za potrebe tog posla podnela zahtev i dobila sve neophodne dozvole Ministarstva za infrastrukturu i energetiku Republike Srbije za transport robe ka Kazahstanu.

Vest možete pročitati i ovde.


SRBOEXPORT nabavio 10 novih Krone Mega Coil Liner poluprikolica


  Srboexport, najveća transpotna kompanija u Srbiji, obnovila je svoj ugovor sa US Steel-om, a za potrebe realizacije ovog posla svoj vozni park su obogatili sa deset novih Krone Mega Coil Liner poluprikolica, kako bi bezbedno i sigurno prevozili čelične kalemove. Vozila je isporučio Sejari d.o.o. Beograd, generalni zastupnik i distributer Krone prikolica za Srbiju. Inače, poluprikolice Krone Mega Coil Liner u ovoj oblasti privrede predstavljaju vrhunsku tehnologiju i spadaju u grupu retkih modela koji zadovoljavaju sve standarde za prevoz robe, posebno - vrlo cenjeni XL sertifikat.


ODRŽAN TRADICIONALNI JUNSKI SAMIT SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA


  U sredu, 9. juna, održan je četvrti Junski Samit Srpske asocijacije menadžera. U prijatnom ambijentu Kalemegdanske terase, uz preko 250 zvanica, članovi Srpske asocijacije menadžera i njihovi gosti imali su čast da, između ostalih, ugoste predsednika Vlade Republike Srbije Mirka Cvetkovića i ambasadora Evropske Unije u Srbiji Vincent Degerta, koji se se tom prilikom i obratili prisutnima. Pored članova SAM, bili su prisutni i potpredsednik Vlade Božidar Đelić, gradonačelnik Dragan Đilas, direktorka Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Milica Delević, mnogobrojni predstavnici diplomatskog kora, međunarodnih organizacija, biznisa i medija. Sponzori četvrtog Junskog SAMita bili su Srboexport, Hypo Banka i Nectar.


Galerija slika sa samita

Sastanak Upravnog odbora i koktel u saradnji sa SRBOEXPORTOM


  Sednica Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera održanaje u petak 6. februara 2009.godine. Nakon sastanka UO, priređena je prezentacija koncerna "SRBOEXPORT". Generalni direktor "SRBOEXPORT"-a i član UO SAM Miroslav Nikolić je predstavio svoju kompaniju pred članovima UO i pred oko 90 članova SAM. Koktelu i prezentaciji prisustvovao je i specijalni gost SAM, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.


Kupovina 150 kamiona


  Na konferenciji za novinare u organizaciji preduzeca MERCEDES BENZ SCG, pred otvaranjae salona komercijalnih vozila, potpisan je ugovor o kupovini 150 novih kamiona marke AXOR. Ugovor su potpisali Stavros Paraskevaides, generalni direktor MERCEDES BENZ SCG i Miroslav Nikolic generalni direktor preduzeca KONCERN SRBOEXPORT DOO. Vozila ce biti isporucena u narednih 18 meseci, a ceo projekat ce biti realizovan uz podrsku HYPO ALPE ADRIA LEASING-a.


Kupovina 100 novih poluprikolica


  Preduzece KONCERN SRBOEXPORT DOO zakljucilo ugovor o kupovini 100 novih poluprikolica sa preduzecem SEJARI DOO Beograd, zastupnikom nemackog proizvodjaca prikolica i poluprikolica Krone.


Osnovan Koncern Srboexport


  Osnovan je KONCERN SRBOEXPORT DOO cije su clanice sledece firme SRBOEXPORT DOO, SRBOEXPORT TRANSPORT DOO, SRBOEXPORT RENT DOO, ASP STRELA OBRENOVAC DOO, ASP STRELA UB AD i BORA KECIC - Autocentar, kiperi, pretovar AD

<

Početna

Vesti

Brošura

Galerija

O nama

Kontakti

Koncern Srboexport Doo

Aleksandra Ace Simovića 217

11500 Obrenovac, Srbija

+381 11 8726-200

email: office@trans.rs