Cerada,Hladnjača Autotransporteri Cisterne Prevoz putnika Tržišta

Cerada i hladnjača


kamion cerada srboexport kamion cerada tandem srboexport kamion sa ceradom kamioni srboexport

  Osnovna delatnost preduzeća KONCERN SRBOEXPORT D.O.O. je drumski teretni transport, kojim se firma više nego uspešno bavi poslednjih 10 godina. Nudimo kompletnu transportnu uslugu na teritoriji cele Evrope. Postali smo lider u pružanju transportne usluge priključnim vozilima sa ceradom, a u poslednjih godinu dana sve više obavljamo transport i hladnjačama. Tržišta na kojima pružamo usluge sa ovim priključnim vozilima su Zapadna Evropa, a u poslednje vreme u sve većem obimu i na tržište Rusije,Ukrajine i ostalih zemalja bivšeg SSSR-a. Takođe, naša vozila su dosta angažovana i za transport robe u reguonu CEFTA sporazuma (Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Makedonija, BiH, Republika Srpska, Hrvatska), tako da postajemo lider i u regionalnom drumskom teretnom transportu.


   Najveći broj vozila u voznom parku čine vozila sa poluprikolicama raznih nadogradnji, a većina tih vozila su poluprikolice sa ceradom i sve imaju rolo krov.Posedujemo standardne poluprikolice dužine 13,6m i širine 2,5m, čije su visine tovarnih prostora od 2,75m do 3,0m.Od posebnog značaja je i to što je više od 100 poluprikolica opremljeno muldama-poluprikolicama za transport robe u koturovima ili rolnama.


  Poslednjih godina,prevashodno prilikom transporta lake i kabaste robe, do izražaja su došla vozila sa velikom zapreminom tovarnog prostora. I u tom segmentu SRBOEXPORT je lider na ovim prostorima,jer pored standardnih poluprikolica zapremine tovarnih prostora cca 100 m3 u voznom parku poseduje i znatan broj tandem-prikoličara , čije su dimenzije tovarnih prostora 7.7m x 2,5m, a visine su od 2,95m do 3,1m. Na taj način dobili smo tovarne prostore zapremine cca 120 m3 za prevoz 38 standardnih euro paleta, naspram 33 standardne euro palete koliko staje u standardnu poluprikolicu.

Početna

Vesti

Brošura

Galerija

O nama

Kontakti

Koncern Srboexport Doo

Aleksandra Ace Simovića 217

11500 Obrenovac, Srbija

+381 11 8726-200

email: office@trans.rs